Farmacii din Argeș unde te poți testa gratuit pentru COVID-19

0
386

Peste 100 de farmacii din țară testează gratuit pentru COVID-19. Printre acestea și trei farmacii din Argeș: în Câmpulung – farmacia Miruna (strada Negru-Vodă, nr. 138), în Poiana Lacului – farmacia Miruna (strada Linia Mare) și în Călinești – farmacia Medica (strada Ion Crăciun).

”Testare COVID cu teste gratuite antigen rapide în farmacii – un proiect al Ministerului Sănătății. Dacă ai simptome specifice infecției cu SARS-COV2, poți sa te testezi și în farmacie. Ministerul Sănătății continuă să extindă acest program și alocă teste gratuite în farmaciile avizate.

În acest moment avem 106 locații în toată țara (19 județe) în care deja te poți testa, iar în perioada următoare vrem ca lista să cuprindă și alte puncte ale rețelelor farmaceutice din România. În acest fel creștem accesul la testare și facem acest proces mai ușor pentru toți românii.

Testele antigen rapide sunt puse la dispoziția farmaciilor, GRATUIT, prin Direcțiile de Sănătate Publică, iar farmaciile pot percepe o taxă pentru acest serviciu.

IMPORTANT! În cazul în care nu ești vaccinat, să știi că după testare farmacia va trimite datele tale în sistemul CoronaForms și în acest fel îți poți descărca certificatul digital din platforma certificate-covid.gov.ro. Documentul, în urma testării rapide, are o valabilitate de 48 de ore”, a anunțat Andrei Baciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here