Accident azi-noapte, în Argeș. În jurul orei 22:30, pe raza localităţii Hârtieşti, din verificările preliminarii efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani, din Hârtieşti, care conducea un autoturism pe DN 73D, în condiţii de ploaie abundentă, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu glisiera de pe partea dreaptă privind direcţia sa de deplasare, fiind apoi proiectat într-un tractor parcat în partea dreaptă.
Din verificări s-a stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere, iar autoturismul avea montate plăcuţe ale unui alt autoturism. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice şi acordarea de îngrijiri medicale, fiind rănit uşor.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196, 334, 335 şi 336 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun. (foto ilustrativ)

Comments

comments