“€Fabricat în Argeş”: tapițerie auto de la ADIENT TRIM Piteşti. Week-endul trecut, în parcul Muzeului Goleşti, s-a desfăşurat cea de a doua ediţie a Târgului “Fabricat în Argeş”,  parte a Sărbătorii Argeşului şi Muscelului, organizată de Consiliul Judeţean Argeş.

Ca şi la ediţia precedentă, alături de alte mari companii şi fabrici din județul Argeş, ADIENT Trim Piteşti a avut oportunitatea de a-şi prezenta activitatea şi a sublinia impactul pozitiv pe care compania îl are asupra economiei la nivel local.

Vizitatorii standului au fost interesaţi atât de oferta de angajare a companiei cât şi de produsele fabricate în Argeş.

La Piteşti, cei peste 2200 de angajaţi din întreg judeţul produc cu mândrie tapiterie auto pentru clienţi importanţi la nivel modial: Toyota, Volvo, Opel, Kia.

De asemenea, cu mândrie am prezentat îşi alte aspecte ale implicării companiei în mediul socio- economic al judeţului, acţiuni care aduc plus valoare întregii comunităţii: colaborarea cu Universitatea din Piteşti în cadrul proiectului de intershipuri acordat studenţilor argeşeni, campaniile sociale derulate în favoarea semenilor noştri care se confruntă cu situaţii economice sau medicale delicate, colaborarea cu instituţiile de învăţământ locale pentru care am amenajat biblioteci, spaţii de joacă sau grădini de trandafiri, campaniile de plantări de arbori unde salariaţii noştri s-au oferit voluntari şi multe altele.

Comments

comments