Miercuri, 14 mai, IFN Extra Finance, instituţie financiară nebancară, şi-a deschis prima sucursală şi în Piteşti, pe Bulevardul Republicii, nr. 80, la inaugurare fiind prezenţi atât directorul general Ştefan Dumitru, cât şi directorul sucursalei din Piteşti, Nicoleta Popa.  Extra Finance este specializată în acordarea de credite de nevoi personale cu garanţii imobiliare (casă sau teren intravilan). Potrivit directorului general Ştefan Dumitru, motivul alegerii oraşului Piteşti, pentru o nouă filială a IFN Extra Finance, este faptul că Piteştiul reprezintă unul dintre oraşele puternic industrializate, cu un număr mare de locuitori şi cu o putere de cumpărare mare. În plus, comportamentul de consum al piteştenilor se aseamănă cu cel al bucureştenilor. Odată cu deschiderea acestei noi reprezentanţe în Piteşti, Extra Finance va deservi nevoile financiare ale persoanelor fizice care, indiferent de locul unde îşi au domiciliul, au în proprietate şi pot oferi drept garanţie bunuri imobiliare: casă sau terenuri intravilane situate pe raza oraşului Piteşti şi a zonei metropolitane, adică comunele suburbii ale Piteştiului. Plafonul maxim în privinţa acordării creditelor de nevoi personale la Piteşti este de 50.000 de euro, echivalent lei, iar garanţia pe care solicitantul trebuie să o ofere este 250% din oricare plafon aprobat.
Împrumutul acordat solicitantului persoană fizică poate fi aprobat într-un timp extrem de rapid, chiar şi 24 de ore, dacă toate actele sunt depuse şi sunt conforme condiţiilor de creditare. „Potrivit estimărilor noastre, în primele şase luni de la deschiderea filialei din Piteşti, vom acorda persoanelor fizice credite în valoare de aproximativ 500.000 euro”, a declarat directorul general, Ştefan Dumitru.

Actele necesare pentru obţinerea unui credit de nevoi personale de la IFN Extra Finance sunt:
-act de identitate al clientului
-adeverinţă de venit
-acte de proprietate casă/apartament/teren
-raport de evaluare realizat de un evaluator ageat de către IFN Extra Finance.
Mai multe informaţii despre cum se pot obţine împrumuturi de nevoi personale, flexibile şi rapide se pot obţine pe www.ifnextrafinance.ro şi www.crediteurgente.ro.
Înfiinţată în anul 2009 şi autorizată de Banca Naţională a României, Extra Finance oefră credite, până în prezent, în Bucureşti, Ilfov şi Ploieşti, pentru persoane fizice – credite de nevoi personale şi persoane juridice – factoring, scontare. 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI