Eveniment unic în Pitești, destinat sănătății, la sediul PMP

Luni, 27 august, sediul PMP Argeș din Pitești a găzduit un eveniment destinat sănătății. Speaker și organizator a fost Dany Bădoi, performer Blue Diamond și secretar executiv în Biroul de Conducere a PMP Argeș. Au fost și invitați speciali: Dolbea Loredana – terapeut Biofeedback și Șerban Bogdan – diamant director.

Terapeutul biofeedback, Dolbea Loredana, a vorbit despre adoptarea unu stil de viață sănătos și despre importanța produselor naturiste în viața noastră, oferind sfaturi și recomandări persoanelor prezente. De asemenea, Șerban Bogdan a prezentat produsele companiei timișorene Blue Diamond, firmă care aduce în România produse naturale 100% la prețuri accesibile oricărui buzunar. Evenimentul s-a încheiat cu o tombolă.

”Fericirea vine din lucruri mărunte, însă de multe ori nu avem nici relaxarea, nici disponibilitatea să le identificam, pentru că nu avem timp sau suficienți bani să ne permitem să ne oprim din goana cotidiană pentru a ne bucura de ele. Eu sunt aici pentru că am un vis. Vreau să am independență financiară și să ies din zona mea de confort și în felul acesta cred că pot să mă dezvolt personal și să fac ce îmi doresc. Aici avem o echipă și ne susținem unul pe celălalt. Nimeni aici nu lucrează singur. Doar cu o echipă bună poți avea succes! Acesta este motivul pentru care am ales Blue Diamond, care este o companie românească. Se pot obține venituri suplimentare importante fără o muncă exagerată, ca un job secundar constând doar în recomandarea și altor persoane să achiziționeze produse în acest mod. Dacă tot trebuie să cumpărăm produse diverse necesare traiului, de ce să nu o facem printr-o astfel de rețea de consumatori, profitând de multe beneficii? Oamenii care au puterea și disponibilitatea să aleagă ce își doresc sunt oameni fericiți!”, precizează Dany Bădoi, performer Blue Diamond.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here