Eveniment! Marius STAN – profesor asociat la Universitatea din Chicago și Universitatea Northwestern conferențiază la UPIT

Miercuri, 31 mai 2023, începând cu ora 12:00, Universitatea din Pitești vă invită la un eveniment de excepție: Conferința „Rolul Calculatoarelor în Știință, Tehnologie și Societate” susținută de Marius STAN, Chicago, IL, USA – fost cercetător principal la Laboratorul Național Los Alamos, fost director național de informatică la Departamentul de Energie al SUA, liderul programului de materiale inteligente de la Laboratorul Național Argonne și profesor asociat la Universitatea din Chicago și Universitatea Northwestern.

În această conferință, este prezentat conceptul de „software inteligent”. Programul include elemente ale inteligenței artificiale, cum ar fi:

👉 învățarea automată (machine learning),

👉 identificarea imaginilor (computer vision)

👉 prelucrarea limbajului natural (natural language processing). Valoarea abordării este ilustrată folosind exemple de proiectare a materialelor și de optimizare în timp real a proceselor de fabricație. În plus, o discuție despre aplicațiile actuale și viitoare ale IA demonstrează că parteneriatul om-calculator schimbă știința, tehnologia și societatea în bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.