Eveniment la UPIT: a 11-a ediţie a Simpozionului Ştiinţific Internaţional „Tendințe Actuale în Științele Naturii”

0
168

Universitatea din Pitești, în colaborare cu Primăria Municipiului Pitești și Asociația Română de Pteridologie organizează cea de-a 11- a ediţie a Simpozionului Ştiinţific Internaţional „Tendințe Actuale în Științele Naturii” (“€Current Trends in Natural Sciences”).

Tematica Simpozionului Științific tratează noi aspecte şi perspective ale cercetării în domeniile: Biologie, Ecologie și Protecția Mediului, Știința Solului, Măsurători Terestre și Îmbunătățiri Funciare, Horticultură, Cercetări Interdisciplinare în domeniul Științelor Naturii, Promovarea Calității Vieții.

În programul Simpozionului, alături de cercetărorii români, participă cu lucrări în sesiunile tematice şi cercetători din universităţile partenere internaţionale: Universitatea Agrară de Stat din Republica Moldova, Universitatea Atatürk din Turcia, Universitatea de Agricultură din Jelgava – Letonia. Lucrările prezentate sunt publicate în revista Current Trends in Natural Sciences (http://natsci.upit.ro/).

Totodată, studenţii şi cadre didactice ale UPIT, împreună cu invitaţii, participă la festivalul tradiţional “Simfonia lalelelor” organizat de Primăria Municipiului Piteşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here