Europarlamentarul Gabriela Zoană aşteaptă păreri şi sugestii. Contul de Facebook, cel mai simplu mod de comunicare

1,087 views

Gabriela Zoană şi-a propus să fie, cu adevărat, vocea românilor în Parlamentul European. Dacă aveţi sugestii în ce priveşte temele abordate, puteţi să îi scrieţi. Temele săptămânii sunt ecologie, reciclarea deşeurilor, alimentele bio, violenţa domestică, prevenirea terorismului.

“€Astăzi dăm startul unei noi sesiuni în plenul Parlamentului European de la Strasboug cu subiecte extrem de importante pentru România. Agenda de săptămâna aceasta pune în discuție probleme de maxim interes pentru țara noastră: problema deșeurilor și reciclarea lor în cadrul economiilor circulare, modalitatea în care produsele bio vor putea fi produse și etichetate, problematica prevenirii terorismului și protecția victimelor violenței domestice în întreaga Europă prin activarea Ordinului European de Protecție.
Desigur, un subiect de interes va fi și discursul președintelui Emanuel Macron în Plenul Parlamentului European, mai ales în actualul context politic mondial.
Folosesc acest canal de comunicare pentru a anunța periodic subiectele de interes pentru cetățenii români pe care sunt onorată să îi reprezint în Parlamentul European și vă aștept ideile în comentarii sau mesaje astfel încat vocea şi preocupările voastre să se regăsească în mesajele pe care le voi transmite cu ocazia luărilor de cuvânt.
Vă mulțumesc anticipat!” a scris Gabriela Zonă pe contul său oficial de Facebook.

Comments

comments