Eşti client CEZ Vânzare? Primeşti un card special de reduceri în magazinul Profi. Vezi ce trebuie să faci

1,121 views

Furnizorul de energie electrica si gaze naturale CEZ Vanzare le-a pregatit clientilor sai beneficii si oferte avantajoase atunci cand sunt la cumparaturi in reteaua de magazine Profi.

Esti client CEZ Vanzare, iti faci cumparaturile la preturi avantajoase!
CEZ Vanzare continua parteneriatul cu reteaua de magazine Profi si te rasplateste, oferindu-ti un card special Profi cu care te poti bucura de reduceri. In week-endul 23 – 25 martie 2018 beneficiezi de un discount fix de 5 lei la cumparaturi de 60 lei.

Care sunt avantajele cardului Profi?
Beneficiile dedicate clientilor CEZ Vanzare se actualizeaza periodic si pot fi consultate pe www.cezinfo.ro/profi. Acestea pot fi: reduceri de pret, discount la o categorie de produse sau tombole cu premii.

Pe langa avantajele speciale pentru clientii CEZ, posesorii pot beneficia si de ofertele generale ale cardului Profi (valabile pentru oricine are un card Profi):
Acumuleaza banuti de fidelitate la fiecare achizitie în magazinele Profi. Acestia se pot folosi conform necesitatilor, direct la casa de marcat.
Saptamana incepe bine la Profi si continua si mai bine:
Luni – Sunt reduceri de 25% la cate o categorie intreaga de produse;
Marti – Clientii sunt recompensati cu Banuti Dubli la cumparaturile facute;
Miercuri – Clientii seniori (60 ani +) se bucura de oferte personalizate.
Nici ocaziile deosebite nu raman fara ecou. Cu ocazia aniversarii, clientii primesc un voucher cadou, cu urarea de „La multi ani!”.
Vizitele frecvente în magazinele Profi sunt rasplatite cu vouchere de cumparaturi.

Cum aflu care sunt ofertele actualizate?
CEZ Vanzare isi informeaza lunar, prin sms, toti clientii care beneficiaza de cardul Profi si au oferit numere de telefon valide furnizorului de energie si gaze naturale. Astfel, acestia primesc toate detaliile despre ofertele speciale puse la dispozitie in magazinele Profi.

Vreau si eu card Profi! Cum procedez?

Poti solicita cardul in toate Centrele de Relatii cu Clientii CEZ, ale caror adrese le gasesti la https://cez.ro/ro/centrele-regionale-de-contact.html, cat si online, completand formularul de aderare de pe site-ul www.cezinfo.ro/profi.

Dupa primirea cardului, utilizarea lui este foarte simpla. Il prezinti in magazinele Profi la casa de marcat, de fiecare data cand mergi la cumparaturi. O lista completa cu magazinele Profi este disponibila aici: http://www.profi.ro/contact/magazine.html

Pentru mai multe informatii acceseaza sectiunea www.cezinfo.ro/profi

Comments

comments