ESTETICĂ FACIALĂ la Clinica LUY ESTHETIC ART Piteşti: rejuvenare, lifting, terapia vampir şi botox. Clinica LUY ESTHETIC ART reuneşte sănătatea şi frumuseţea într-un spaţiu modern din Piteşti, cu accesibilitate din toate zonele oraşului.

În cadrul Clinicii LUY ESTHETIC ART, medici specialişti pot diagnostica şi trata afecţiunile care intră în sfera chirurgiei plastice şi medicinii dentare.

La Clinica LUY ESTHETIC ART medicii specialişti îmbină estetica dentară şi estetica facială pentru ca dumneavoastră să aveţi o înfăţişare plăcută, un zâmbet cât mai încrezător, dar şi să creaţi o impresie bună.

La Clinica LUY ESTHETIC ART, ştergi urmele timpului prin estetica facială. Tratamentele noastre sunt variate şi non-invazive.

ESTETICA FACIALĂ – LUY ESTHETIC ART

・ Rejuvenare facială metode moderne
・ Injectare filler contur/volum buze
・ Lifting facial cu fire bioresorbabile
・ Terapie PRP (Platelet Rich Plasma)/şedinţă
・ Injectare filler şanţuri nazolabile
・ Reconturarea facială – la cerere sau necesitate
・ Injectare toxină botulinică

La Clinica LUY ESTHETIC ART specialiştii consideră că faţa unei persoane este identitatea frumuseţii. Pentru un ten sănătos şi frumos, trebuie să ţineţi cont de cele mai mici detalii estetice, de aceea este important să acordaţi o atenţie deosebită. Aspectul tenului este influenţat de către odihnă şi alimentaţie, însă micile defecte pot fi eliminate cu tratamente de specialitate. Datorită înaintării în vârstă, fetele noastre încep să arate efectele trecerii timpului. Astfel, estetica facială devine o alegere potrivită pentru persoanele deranjate de semnele îmbătrânirii. Indiferent de vârstă şi sex, se poate recurge la una dintre cele mai simple proceduri de diminuare a ridurilor.

Prin folosirea de echipamente medicale moderne, de ultimă generaţie, Clinica LUY ESTHETIC ART garantează calitatea, dar şi profesionalismul tratamentelor.

Vă prezentam câteva din principalele specializări în care Dr. Sidharth, specialistul nostru, se evidenţiază:
・ injectare riduri şi mărire buze cu acid hialuronic;
・ terapia vampir pentru rejuvenare facială;
・ ridicare sprâncene cu fir de tracţiune;
・ terapia transpiraţiei excesive cu toxină botulinică.

Tratamentul cu Botox – prin injectare, muschii faciali se relaxeaza iar miscarile de expresie nu mai scot in evidenta ridurile. Botoxul este un tratament cosmetic, folosit in tratarea ridurilor fine, dar si celor profunde. Toxina Botulinica este folosita in general la etajul superior al fetei si reduce semnificativ ridurile de pe frunte, ridurile verticale dintre sprancene si ridurile de la colturile ochilor. De asemenea se poate folosi si pentru ridurile din jurul gurii si a barbiei.

Terapia transpiraţiei excesive cu toxina botulinică – pentru că transpiraţia excesivă poate fi o problema serioasă, atât din punct de vedere social, cât şi profesional, Clinica LUY ESTHETIC ART ne oferă soluţia ideală. În pielea afectată se injectează botoxul pentru a bloca fibrele nervoase ce stimulează glandele sudoripare. Musculatura nu este afectată deoarece nu se injectează profund. Sunt necesare mai multe injectări pentru a menţine efectul în timp.

Terapia vampir pentru rejuvenare facială – urmele timpului pot fi şterse cu ajutorul terapiei vampir. Aceasta este folosita pentru: revitalizarea pielii pe faţă, gât, decolteu şi maini, tratamentul alopeciei, pete pigmentare şi riduri, terapia cicatricilor post acnee, rehidratarea pielii uscate şi îmbătrânite. Se recoltează o mică cantitate de sânge, apoi se centrifughează. Plasma obţinută este reinjectată în pielea pacientului cu ajutorul unui ac foarte fin.

Mărirea şi modelarea buzelor – pentru că buzele pline sunt comparate cu tinereţea şi reprezintă un standard de senzualitate, Clinica LUY ESTHETIC ART vă oferă soluţia unui tratament cu acid hialuronic pentru mărirea şi modelarea buzelor.

PROGRAM Chirurgie Plastică
L – V: 15:00 – 24:00
S: 09:00 – 14:00
D: Închis

LUY ESTHETIC ART
B-dul Republicii, bl. 2 IRTA, parter, Pitesti, Arges
Tel.: 0770 957 355
0348 405 224
E-mail: luyestheticart2017@gmail.com

Comments

comments