Mai puțin contează riscurile la care te expui, atunci când misiunea ta este să salvezi vieți, precizează pompierii argeșeni. Un incendiu violent urmat de o explozie a avut loc cu puțin timp în urmă într-o locuință din cartierul Broșteni al orașului Costești. În prima fază a incendiului doi participanți la trafic au observat fumul care venea din zona locuinței și au oprit, constatând că fumul venea de la bucătăria casei.

Cei doi bărbați au anunțat incendiul și au încercat cu ce aveau la dispoziție să limiteze propagarea incendiului la întreaga locuință.


Unul dintre bărbați era prim adjunctul inspectorului șef, locotenent colonel Alin Berevoescu, care a observat dezvoltarea violentă a incendiului, din cauza scurgerilor masive de gaz de la o butelie și a luat rapid decizia de a evacua persoanele din acea curte, iar la puțin timp butelia a explodat.

Pompierii au localizat incendiul, iar flăcările și explozia au afectat doar bucătăria și aproximativ 40 mp din acoperișul casei. Acolo locuiește o femeie care, din fericire, nu a fost rănită în acest eveniment neplăcut. (sursa foto: ISU Argeș)

Comments

comments