Polițistul piteștean Florian Gabriel Pîrvu, în timp ce se deplasa către serviciu în această dimineață, în zona magazinului Lidl din cartierul Exercițiu, a observat un autoturism de sub capota căruia ieșea fum. Imediat, polițistul a sărit în ajutorul soferiței, care intrase în panică. A îndrumat-o să parcheze mașina în apropierea unui hidrant, după care a manifestat implicare, cerându-i femeii să apeleze la 112 și să îi țină telefonul în timpul convorbirii, în același timp încercând să deschidă capota, care rămăsese blocată.

În continuare, poliţistul a acţionat cu un stingător pentru a opri ceea ce putea deveni un incendiu care să provoace pagube însemnate. În zonă a fost direcționat un echipaj de poliție, format din doi polițiști, care, împreună cu colegul lor care intervenise pentru eliminarea pericolului, au liniștit-o pe femeie, speriată de ceea ce se putea întâmpla. Ulterior, s-a constatat că evenimentul a fost provocat de un o bucată de material textil uitată la compartimentul motor al mașinii.

”Agentul șef principal Pîrvu Florian Gabriel are 52 de ani și lucrează în cadrul IPJ Argeș de peste 30 de ani. Acesta îşi desfăşoară activitatea în cadrul compartimentului Sisteme de Securitate, fiind unul dintre polițiștii cu cea mai mare experiență din cadrul secției. Îl felicităm pe colegul nostru pentru exemplul pe care l-a oferit”, transmite Biroul de Presă al IPJ Argeș.

Comments

comments