Energix şi Calorix vă invită să aderaţi la E-factura CEZ Vânzare! Personajele simpatice care intruchipeaza energia electrica si gazul natural pe care le-am cunoscut la inceputul primaverii pot fi recunoscute de azi sub numele Energix, respectiv Calorix.

Activitatea lor in sprijinul clientilor continua, Energix si Calorix oferindu-le posibilitatea sa isi utileze casa cu produse electrocasnice de ultima generatie!

Cele doua personaje cu personalitati bine conturate, care intruchipeaza energia electrica si gazul natural, au capatat nume si isi continua misiunea de a aduce oferte si surprize placute clientilor CEZ Vanzare. Energix care si-a capatat numele datorita caracteristicilor sale (tanar, energic, vesel si curios) si Calorix, denumit astfel ca urmare a calitatilor de care da dovada  (intelept, atotstiutor, foarte puternic si priceput) ii invita toti clientii CEZ Vanzare sa intre in cursa pentru castigarea unor premii de ultima generatie! Tot ce trebuie sa faca este sa se aboneze la factura electronică CEZ Vanzare (E-Factura) in perioada 10 mai – 10 iulie prin unul din canalele puse la dispozitie:
– online, accesand www.cezinfo.ro/efactura;
– direct, la cel mai apropiat centru de relatii cu clientii;
– e-mail la adresa cez_crc@cez.ro;
– fax la numerele 0248524834 / 0248524832;
– servicii de corespondenta, la adresa SC CEZ Romania SA, localitatea Targu-Jiu, strada Depozitelor, numarul 2, judetul Gorj, cod postal 210238.

Astfel, pot castiga prin tragere la sorti unul dintre premiile:
Marele Premiu: 1 TV curbat Smart 4k
– 5 masini de spalat vase
– 50 de becuri smart cu acumulator

Serviciul e-factura este disponibil tuturor clientilor CEZ Vanzare care vor sa scape de grija corespondentei scrise. Cu E-Factura de la CEZ Vanzare clientii au mai mult timp liber sa se bucure de noua casa utilata smart. In plus, odata cu inscrierea la e-factura, clientii vor avea parte si de alte beneficii ale corespondentei online. Incepand cu data aderarii, acestia vor primi si alte documente in format electronic, precum: preavizul de deconectare pentru neplata, preavizul care atentioneaza ca trebuie schimbat contorul sau ca trebuie innoit contractul de furnizare a energiei electrice.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI