Emanuel Soare, PNL: “Mulțumesc ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, pentru sprijinul acordat argesenilor și sistemului de sănătate din județ!”Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a fost azi în Argeş şi a vizitat Centrul de Transfuzie Sanguină din Pitești, însoţit fiind de candidatul PNL Argeş la preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş, Emanuel Soare.

“I-am mulțumit personal ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, pentru sprijinul acordat argesenilor și sistemului de sănătate din județ în timpul pandemiei de coronavirus. Domnul ministru a fost astazi la Centrul de Transfuzie Sanguina din Pitești, unde, datorita insistențelor președintelui PNL Arges, Adrian Miutescu, și eforturilor dansului, funcționează un aparat de plasmafereză. Ca prefect al județului, mi-am dorit ca in Arges sa funcționeze acest aparat, folosit pentru tratamentul pacienților Covid, dar și cât mai multe aparate de testare PCR. Le mulțumesc argesenilor care au donat plasma pentru tratamentul bolnavilor Covid, reacția acestora, de solidaritate și empatie, depășind așteptările tuturor.

Sunt bucuros să anunț că, de astăzi, la Primăriile din județ se distribuie 3 milioane de măști de protecție, care vor ajunge la cetățeni. Guvernul PNL a fost întotdeauna alaturi de argeseni, inclusiv prin trimiterea unei unități mobile ATI la Spitalul Județean, lucru pentru care am insistat in timpul când eram prefect. Acum, administratia locală și județeană trebuie sa puna umărul pentru redeschiderea spitalelor pentru pacienții non-Covid. Daca până acum unii nu au fost în stare, noi vom demonstra că se poate!” a declarat Emanuel Soare, candidat PNL pentru președinția Consiliului Județean Argeș.

Material realizat de Editura Realitatea Argeşeană SRL la comanda Partidului Naţional Liberal – organizaţia judeţeană Argeş, CUI mandatar financiar 21200012.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI