Elevii și studenții primesc 200 de euro de la stat pentru calculatoare! Când se depun cererile

Calculatoare noi pentru elevi și studenți. Tinerii din țara noastră cu vârsta de până la 26 de ani, elevi sau studenți ai învățământului de stat sau particular acreditat pot primi, în cadrul programului ”Euro 200”, un ajutor de stat în vederea cumpărării unui calculator nou.

Valoarea ajutorului este echivalentul în lei al sumei de 200 de euro, calculat la cursul de schimb pentru ultima zi a lunii precedente cumpărării calculatorului. După cum stabilește calendarul conținut de proiect, cererile pentru acordarea banilor se pot depune până în data de 17 aprilie 2020, listele beneficiarilor urmând să se publice în 26 mai.

Elevii și studenții care vor depune cereri vor primi bonurile valorice în valoare de 200 de euro în perioada 27 iulie – 14 august 2020, iar între 27 iulie și 12 octombrie vor putea cumpăra calculatoarele.

Beneficiari ai programului vor putea fi tinerii care provin dintr-o familie cu un venit pe membru de familie de până la 250 de lei, iar ajutorul bănesc se va acorda o singură dată în cadrul unei familii, familii fiind considerate, pe lângă cele formate din soț și soție sau soț, soție și copiii lor necăsătoriți, și persoanele necăsătorite care locuiesc împreună cu copiii lor și ai fiecăreia dintre ele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here