Elevii pot primi gratis bilete la UNTOLD şi NEVERSEA. Tot ce ar trebui să facă ar fi să obţină nota 10 la examenul de Bacalaureat. Mai mult, organizatorii le vor acorda un voucher de cinci milioane de lei din partea unui hypermarket. De asemenea, cine s-a înscris la acest examen primeşte reducere la abonamentele pentru cele două festivaluri, au anunţat organizatorii.

„Cum poţi sărbători succesul examenului de maturitate dacă nu la unele dintre cele mai tari festivaluri din Europa, UNTOLD şi NEVERSEA. Aşa că, cine pune burta pe carte stă mai apoi cu ochii şi urechile ciulite la cele mai tari experienţe muzicale şi la unii dintre cei mai buni artişti ai lumii”, au anunţat, miercuri, organizatorii UNTOLD şi NEVERSEA.

„În plus, toţi cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea achiziţiona abonamentul cu reducere la cele două festivaluri, începând din 7 iunie”, au anunţat organizatorii.

Preţurile acestora vor fi de 499 de lei plus taxe, din preţul final de 650 lei + taxe al abonamentului la UNTOLD, respectiv, 399 de lei plus taxe, din preţul final de 550 lei + taxe al abonamentului la NEVERSEA.

Toţi absolvenţii care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10.

Comments

comments