Elevii din Bascov au propria revista școlară. Micuții își autofinanțează publicația din acțiuni antreprenoriale. Viața nu stă în loc! Nici timpul, nici anotimpurile! Și nici noi nu ar trebui să lăsăm vremea să trecă fără să mergem înainte, chiar dacă este pandemie!

Asta ne demonstrează cei mai talentați copii de la Școala Virgil Calotescu din Bascov. Sub îndumarea unor cadre didatice deosebite, dedicate meseriei de dascăl, care nu se rezumă doar la predarea materiei obligatorii, micuții învață o mulțime de lucruri, de la antreprenoriat la implicare socială și voluntariat.

De ceva vreme, cu ajutorul doamnei de Literatură, care le caută potentialul și îl dezvoltă, ei editează o foarte frumoasă revistă de cultură, în care publică scrieri originale ale celor mai talentați dintre ei. Acum, evoluând în munca de editare, au scos publicația într-un nou format, mai bogat și mai bine realizat. Iar pentru a reuși să finanțeze următorul număr, au decis realizeze un târg cu obiecte de Paște, pe care le-au vândut în comunitate.

Evident, nu se vor opri aici și, în măsura în care puteți să le dați o mână de ajutor, sunteți bineveniți!

Comments

comments