Elevii bătăuşi de la Liceul Tehnologic Mioveni au fost retinuţi! Conducerea a încercat să mușamalizeze cazul

Miercuri, 18 ianuarie, Liceul Tehnologic de Construcţii Maşini Mioveni a fost transformat în ring de MMA de trei elevi care s-au înjurat și s-au luat la bătaie pe holuri, inclusiv cu bâte și lemn smuls din lambriuri, în timp ce mulți alți colegi asistau la altercație și filmau incidentul.

Imaginile au apărut în spațiul public iar IPJ Argeș s-a autosesizat, în condițiile în care conducerea liceului nu a anunțat pe nimeni, nici Poliția, nici Inspectoratul Școlar, de ce s-a petrecut în instituție, în timpul orelor. Cel mai probabil, acest lucru a fost făcut pentru a încerca să mușamalizeze cazul.

Cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului Siguranță Școlară Argeș, care au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatorului, în cursul serii de joi, trei tineri, de 17 ani, din Davidești, de 19 ani, din Mioveni, respectiv 17 ani, din Dârmănești, au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de azi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu o propunere legală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here