Elev din Argeș, drogat la Zilele Piteștiului. Alți trei bărbați au fost depistați că au consumat droguri

Pe 20 mai, la ora 00.50, jandarmii argeșeni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu la o acţiune punctuală pe raza municipiului Piteşti, aleea Teilor, au observat două persoane de sex bărbătesc care aveau un comportament suspect, ocazie cu care au procedat interceptarea şi legitimarea acestora. În urma controlului corporal preventiv, asupra uneia dintre persoane a fost găsită în buzunarul de la pantaloni o bucată de ziar în care se aflau mai multe fragmente vegetale, suscceptibile a avea efecte psihoactive.

În aceeaşi zi, la ora 20.45, pe timpul misiunii de asigurare a ordinii publice la manifestările cultural-artistice desfăşurate cu ocazia Zilelor municipiului Piteşti, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş au observat alte două persoane de sex bărbătesc care manifestau un comportament suspect. Jandarmii au trecut la interceptarea şi legitimarea acestora. În urma verificărilor asupra uneia dintre cele două persoane au fost găsite substanţe cu efecte psihoactive. S-a stabilit faptul că persoana în cauză este minoră şi învaţă la o şcoală gimnazială din municipiul Piteşti.

În ambele cazuri au fost sesizaţi lucrătorii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, cărora le-au fost predate substanţele in cauză. Persoanelor depistate li s-au întocmit documentele de constatare privind săvârşirea faptei de „efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive” prevazută de art. 16 alin. 1 din lege 194/2011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here