Elev bătut și umilit de colegii de clasă. A trebuit să le pupe mâinile în genunchi

sursa foto: Poliția Locală Pitești

Luni seară, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au fost sesizați, de către mama unui minor de 14 ani, cu privire la faptul că fiul său ar fi fost agresat, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 18.00, de către mai multe persoane, în municipiului Pitești, în timp ce se întorcea de la școală.

Concret, femeia a povestit că fiul său a fost luat deoparte de mai mulți colegi de clasă și dus într-un loc ferit, între blocurile din apropierea școlii, unde un alt adolescent, mai mare ca vârstă, a început să îl lovească. Și colegii lui au dat în el, l-au pus să stea în genunchi și să le pupe mâinile în semn de supunere. Potrivit declarațiilor sale, se pare că aceștia voiau să se răzbune pentru că ar fi vorbit urât de unii dintre ei. Toți l-au amenințat că îl și omoară dacă spune ceva! Numai că băiatul a avut nevoie de îngrijiri medicale, astfel că mama sa l-a dus la spital și apoi a depus plângere la Poliție.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, iar verificările continuă, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, stabilirea împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

„Reamintim faptul că, polițiștii argeșeni, prin Biroul Siguranță Școlară, Compartimentul Analiza și Prevenirea Criminalității și polițiștii de proximitate, desfășoară, permanent, activități preventiv-educative, alături de alte instituții cu atribuții în domeniu, pentru reducerea violenței și creșterea gradului de siguranță în unitățile de învățământ și în zona adiacentă acestora” transmite IJP Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.