Elena Lasconi vrea să conducă şi USR, şi România. Va candida la prezidenţiale

Elena Lasconi, recente realeasă primar al Câmpulungului, a anunțat, duminică, într-un mesaj publicat pe Facebook, că va candida la șefia USR. Potrivit surselor din partid, ea a transmis în interiorul formațiunii că își va asuma și o candidatură la alegerile prezidențiale!

E vremea RECONSTRUCȚIEI! Dragi câmpulungeni, vă mulțumesc pentru încredere!  Am fost, sunt și voi fi loială Câmpulungului câte zile voi mai avea. Tot ce fac și voi face este pentru binele orașului. Nu este o promisiune, ci un legământ. Aici este casa mea. Aici este sufletul meu. Și asta datorită vouă. Mă mândresc cu Câmpulung. Mă mândresc că sunt româncă. După alegerile din 9 iunie nici nu am apucat să mă bucur de rezultate. M-am trezit într-o situație în fața căreia nu pot să rămân spectator. Refuz să stau cu mâinile în sân și să privesc cum se duce de râpă democrația din țara asta pe care o iubim cu toții. Știu că pot schimba multe și sunt datoare să încerc, așa cum fac zi de zi aici la Câmpulung. În acest moment România este roșie. Avem un partid-stat: PSD. Avem și o alternativă: USR, echipa din care fac parte. Mă doare să văd mesajul electoratului la nivel național. Românii au întotdeauna dreptate. Mesajul românilor nu trebuie ignorat, ci ascultat. Așa că am decis să-mi depun candidatura pentru președinția USR. Motivul: reconstrucția partidului, singura alternativă în fața partidului-stat. Aici la Câmpulung continuăm cu fapte. Vă rog să aveți încredere: cuvântul meu e contract! Să fim sănătoși, liberi, uniți  și să ne bucurăm unii de alții!”, a scris primărița din Câmpulung.

Elena Lasconi a anunțat că va candida pentru funcția de președinte al României cu o condiție: să beneficieze de susținerea deplină a colegilor săi. Aceasta a declarat că, dacă va fi aleasă președinte al partidului, se gândește să rupă alianța cu PMP și Forța Dreptei dar ar fi deschisă pentru o posibilă colaborare cu PNL, cu condiția să aibă loc „igienizări la nivelul conducerii” acestui partid.

„Dacă voi fi președintele USR, dacă voi fi aleasă de toți colegii și dacă voi avea de partea mea Biroul național și secretariatul general, da, o să-mi asum candidatura la prezidențiale. Dacă nu, nu”, a declarat Elena Lasconi.

Întrebată dacă ar mai rămâne în alianța PMP și Forța Dreptei, Lasconi a răspuns: „Nu cred că în momentul ăsta e o soluție, dar tot ce urmează să facem, trebuie făcut doar în discuții cu membrii Biroului național, cu filialele din toată țara, pentru că nu e ok să faci alianțe pe genunchi și să te aștepți la rezultate extraordinare”, a mai spus ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.