Eleganță și stil! Cămăși bărbătești de calitate, la Norberto Fashion – galeriile Auchan Bradu. Rinnaldi vă oferă o gamă variată de cămăși bărbătești de calitate care se remarcă prin diversitatea croiurilor cât și prin diversitatea printurilor și a țesăturilor din care sunt confecționate.

În magazinul Norberto Fashion din galeriile Auchan Bradu găsiți cămăși bărbătești realizate cu atenție la cele mai mici detalii și aveți posibilitatea să vă alegeți modelul cămășilor în funcție de stilul propriu.

Rinnaldi România – Eleganță și stil

Rinnaldi este cel mai tânăr producător de cămăși bărbătești din România. Experiența acumulată din anul 2008 până în prezent, cercetarea amănunțită a pieței de desfacere, viziunea echipei din spatele brand-ului Rinnaldi și studiul aprofundat în materie de țesături au făcut ca Rinnaldi să fie unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de cămăsi bărbătești din România.

Dar pentru a ne menține în preferințele celor cărora le-am câștigat încrederea suntem “forțați” să păstrăm standardul înalt de calitate al produselor noastre, să ne reinventăm mereu și să venim astfel în întâmpinarea clienților noștri cu modele de actualitate, printuri în tendințe și țesături fine. Toate aceste sunt puse în practică zi de zi de personalul bine specializat, rezultatul fiind impresionantele colecții de cămăși bărbătești Rinnaldi.

Program: Luni – Duminică: 09.00 – 21.00
Adresă: Galeriile Auchan Bradu
Telefon: 0734 484 653
Facebook: Floralis Butique by Norberto Fashion

Comments

comments