Ghiţă Ciobanul, personajul din reclama Vodafone, care îşi promovează serviciile de Internet, şi-a găsit susţinători şi în Argeş. Printre primii care i-au dat Like la contul pe care acesta îşi prezintă prietenilor virtuali viaţa de la stână se numără şi consilierul judeţean Marius Nicolaescu, directorul  Ocolului Silvic „Codrii Verzi”. Deşi multă lume s-a îndoit că acesta e real şi nu e doar o invenţie a agenţiei de publicitate, Ghiţă Ciobanul există cu adevărat. Îl cheamă Gheorghe Dănuleţiu şi are 28 de ani.

După cum declară pe Facebook, de 14 ani se ocupă de oierit şi a reuşit să sporească afacerea familiei muncind din greu la stână. „Sunt un simplu cioban din Jina, oraşul Sibiu. Vreau să mai menţionez că am un şi un câine ce-mi păzeşte oiţele. Presupun că sunt singurul cioban care ştiu să folosesc o tabletă şi un smartphone, bineînţeles că am căpătat între timp experienţa necesară. La început nici nu ştiam cu ce se mănâncă. Cam asta-i tot. Vă salut şi vă pup cu tot respectul meu şi vă mulţumesc că îmi sunteţi alături şi că mi-am făcut aşa mulţi prieteni cu ajutorul Internetului. Niciodată nu mi-ar fi trecut prin cap să trăiesc clipa asta!”, spune Ghiţă.
Viaţa lui Ghiţă la stână a stârnit curiozitatea multora, astfel că acesta are acum peste 185.000 de prieteni virtuali, iar contul lui continuă să crească.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI