OAMGMAMR filiala Argeș pune, începând din 17.02.2016, la dispoziția asistenților medicali argeșeni cursuri online GRATUIT.

Cursurile pot fi accesate la adresa http://www.oamr-emc.ro/arges/ și sunt concepute într-o formă accesibilă.

Astfel, asistenții medicali au o acces la o alternativă actuală față de metodele tradiționale de învățare, printr-o abordare educațională nouă, influențată de evoluția tehnologiei informatice.

”Experiența mea de asistent medical, precum și cea de formator de educație medicală continuă, mă fac să afirm cu convingere că a fost nevoie de o schimbare în abordarea educației medicale profesionale care să răspundă provocărilor profesionale actuale și de perspectivă. Tehnologia care a revoluționat modul în care trăim în ultimii ani, inclusiv educația, ne obligă la o schimbare de paradigmă de la o orientare formator-centrat, la o orientare cursant-centrat. Avantajele implementării acestei forme de educație sunt semnificative și ne referim aici la acces facil la informație, reducerea costurilor, creșterea rolului cursantului, creșterea eficienței cursurilor, flexibilitatea metodei de învățare, și nu în ultimul rând, economisirea timpului și confort pentru asistentul medical”, a precizat Estera AMBRUȘ președintele Ordinului Asistenților Medicali Argeș.

”Am considerat oportun, ca pentru început, în contextul actual în care problematica infecțiilor nosocomiale este în atenția conducerii unităților spitalicești, dar și a noastră ca asistenți medicali fiind implicați în aceste proceduri și având ca obligație adoptarea unei conduite profesionale adecvate pentru a limita riscul infecțiilor, să punem la dispoziția membrilor noștri cursul privind MANAGEMENTUL INFECȚIILOR NOSOCOMIALE.
Îmi exprim satisfacția îndeplinirii unui obiectiv important pentru acest an și îi asigur pe asistenții medicali că acesta este doar începutul platformei online de educație medicală”, a concluzionat Estera AMBRUȘ.

Comments

comments