Eduard Vîlcu are nevoie de ajutorul nostru! La doar 3 ani a fost diagnosticat cu tumoră pe creier

Eduard Gabriel Vîlcu, în vârstă de 3 ani şi 6 luni are nevoie urgentă de ajutor. Micuţul este din comuna argeșeană Moșoaia, satul Smeura şi a fost diagnosticat cu tumoră pe creier, „cu evoluție imprevizibilă și necunoscută”.

Diagnosticul a fost dat în urmă cu nici două săptămâni de către medicii neurochirurgi de la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” din București.

Părinții copilului au început o cursă contracronometru pentru salvarea vieții acestuia. Au aflat că o clinică din Germania îi poate oferi o șansă. Costul intervenției chirurgicale se ridică la 50.000 de euro, sumă pe care părinții nu și-o pot permite. Este motivul pentru care părinții acestui copil minunat apelează la sprijinul comunității.

Toți cei care, citind rândurile de față, vă veți decide să donați bani pentru o cauză atât de nobilă o veți putea face în cele două conturi bancare deschise la BRD, ambele pe numele VÂLCU NICOLAE MARIAN, tatăl micuțului: RO25BRDE030SV60818360300 – EURO și RO21BRDE030SV67330050300 – LEI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here