Ecografii gratuite pentru femei în cabinetul Obstretică-Ginecologie din cadrul Ambulatoriului Spitalului Județean

De azi, ecografii gratuite pentru femei în cabinetul Obstretică-Ginecologie din cadrul Ambulatoriului Spitalului Județean. Ecograful primit prin donație de la SC Techno Dopo Total SRL, în perioada stării de urgență, este, de azi, 15 iunie, folosit în cabinetul de Obstretică – Ginecologie al Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești.

”Adriana Molfea, managerul unității sanitare, și-a respectat promisiunea față de viitoarele mămici din Argeș care vor beneficia de acum înainte de această investigație în regim decontat, în baza biletului de trimitere și a unei programări prealabile. Menționăm că până în prezent, ecograful a fost solicitat și utilizat pentru sectorul suspect COVID organizat la nivelul Secției Obstretică –Ginecologie din cadrul unității spitalicești”, transmite purtătorul de cuvânt, Cristina Cazacu.

Pentru a beneficia de ecografie, pacienta se va programa telefonic la numărul: 0248/286.099, interior 247. Nerespectarea datei și orei stabilite va impune reprogramarea acesteia pentru a nu perturba celelalte consultații. În ziua programării, pacienta se va prezenta cu bilet de trimitere de la medicul de familie, cartea de identitate și cardul de sănătate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here