Selfie, prima comedie romaneasca cu si despre tineri lansata in ultimii ani pe marile ecrane, ruleaza in cinematografele din intreaga tara.

Echipa filmului, formata din actorii: Levent Sali, Crina Semciuc, Olimpia Melinte, Flavia Hojda, Alex Calin si Vlad Logigan, alaturi de regizorul Cristina Iacob vor fi prezenti la Pitesti sambata, 10 mai. Dupa proiectia de la Cinema City, de la ora 20,30, spectatorii au ocazia de a se intalni cu actorii si de a participa la o sesiune de autografe. Deasemenea, spectatorii il vor putea intalni si pe Smiley, care se va intalni cu publicul dupa concertul din Euromall Pitesti.
Cu un scenariu semnat de Alexandru Molico, Geo Caraman, Maria Spirache si Cristina Iacob, SELFIE spune povestea a trei adolescente, absolvente de liceu, pentru care marea aventura a vietii lor începe cu o escapada la mare. În loc sa stea acasa si sa învete pentru BAC, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) si Ana (Flavia Hojda) sunt hotarate sa se distreze si sa uite de responsabilitati în ultimele 2 zile dinainte de examenul maturitatii, iar asta înseamna sa încalce orice regula si sa faca tot ce le trece prin cap, fara sa tina cont de consecinte. Vor libertate, adrenalina si dragoste de-o vara, iar cei trei tineri pe care îi agata la mare par mai mult decat dispusi sa le ofere tot ce-si pot imagina.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI