E.S. Raja Jhinaoui Ben Ali, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Tunisia, în vizită la Primăria Pitești

0
18

E.S. Raja Jhinaoui Ben Ali, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Tunisia, în vizită la Primăria Pitești. Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Tunisiene, E.S. Raja Jhinaoui Ben Ali, a avut recent o întrevedere de curtoazie la Primăria Municipiului Pitești, la invitația edilului Cristian Gentea.

Principalul punct pe agenda discuțiilor a fost înfrățirea unui oraș din Republica Tunisiană cu municipiul Pitești!

La vizita oficială au participat și reprezentanții mediului de afaceri: George Caval, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, Dan Ionescu, președintele executiv al Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș, alături de Lucrețiu Tudor, Administratorul Public al Primăriei Pitești, și de Carmen Salub, director al Centrului Cultural Pitești.

A fost evidențiată importanța continuării și intensificării dialogului bilateral pe teme culturale și economice.  Discuțiile s-au concentrat asupra colaborării dintre Camera de Comerț Argeș și camerele omoloage din Tunisia, respectiv asupra întăririi legăturilor economice dintre Tunisia și România, în special în județul Argeș și în Pitești.

Cu acest prilej, au fost discutate modalitățile concrete de dezvoltare a relației economice, primarul Cristian Gentea subliniind necesitatea identificării de noi domenii sectoriale de cooperare de interes comun, altele decât cele funcționale. E.S. doamna Raja Jhinaoui Ben Ali, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Tunisia, și-a exprimat deschiderea deplină în acest sens și a transmis acordul pentru avansarea relațiilor bilaterale.

Întâlnirea a creat premisele pentru o cooperare solidă între administrația publică locală și reprezentanții misiunii diplomatice din Tunisia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here