E.S. Raja Jhinaoui Ben Ali, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Tunisia, în vizită la Pitești

0
24
E.S. Raja Jhinaoui Ben Ali, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Tunisia, în vizită la Pitești. Joi, 07 octombrie 2021, în cadrul Proiectului Ferestre Culturale cu Ahmed Jaber, organizat de Centrul Cultural Pitești, a fost invitată Excelența Sa Doamna Raja Jhinaoui Ben Ali, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Tunisia. În cadrul acestei întâlniri s-a iterat importanța schimburilor culturale între Tunisia și România, ținând cont de moștenirile culturale inedite pe care le au cele două popoare.
Delegația a fost impresionată de primirea caldă, tradițională, cu pâine și sare, dar și de receptivitatea auditorului piteștean din sala de conferințe.
Primarul Cristian Gentea a fost reprezentat de consilierii Cristina Munteanu și Cristian Dumitru, iar Consiliul Local Pitești, de doamna Tatiana Preduț.
Ambasadorul Republicii Tunisia a fost invitat pentru o vizită oficială la Primăria Municipiului Pitești și pentru a fi oaspete în primăvara anului 2022 la unul dintre evenimentele importante ale orașului, Simfonia Lalelelor sau Zilele Municipiului Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here