E oficial! Se deschid cluburile și barurile. Care sunt condiţiile impuse

0
166

Un nou set de măsuri de relaxare a fost aprobat de autorităţile române. Astfel, de la 1 iunie românii pot merge în cluburi, baruri sau discoteci. Acestea vor fi deschise în intervalul orar 05:00-24:00 şi vor funcţiona la doar 50% din capacitatea maximă a spațiului.

„Se redeschid barurile, cluburile, discotecile și sălile de jocuri, în intervalul orar 5,00-24,00, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența este sub 3 la mie. Pot intra doar persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

Creșterea gradului de ocupare crește la 70% din capacitatea maximă a spațiilor pentru operatorii economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, dacă incidența este sub 3 la mie.

Se pot organiza festivități pentru finalul de an școlar în spații deschise, cu participarea elevilor și personalului didactic, precum și a aparținătorilor, dacă aceștia din urmă sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, au un test COVID negativ sau au trecut prin boală într-un interval de cel mult 90 de zile”, se arată într-un document al Guvernului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here