E oficial! Restaurantele se vor deschide în interior de la 1 septembrie, indiferent de numărul de cazuri. Restaurantele se vor deschide în interior de la 1 septembrie, a anunţat premierul Ludovic Orban. Atenţie! Vor fi însă restricţii şi măsuri de prevenire a îmbolnăvirii cu covid.

Restaurantele de la hoteluri se vor deschide indiferent de numărul de infectări. În cazul celorlalte însă, se va ţine cont și de alte condiţii.

„Vom încerca orice reluare de activitivitate să se desfășoare în condiții strict reglementate, care să asigure siguranța cetățenilor. Vom stabili reguli care vor fi respectate atât de organizatorii de spectacole cât și de patronii de săații de servire. să reducem riscul de răspândire. Cu siguranță vom ține cont de răspândirea virusului la nivel județean. Sezonul cald este pe final. Este din ce în ce mai greu să asiguri servirea mesei afara și dacă nu permitem, afectăm turismul, ospitalitatea. Vor fi permise niste condiții indiferent de nivelul de răspândire a virusului. La restaurantele autonome vom șine cont de nivelul de răspândire”, a declarat premierul Orban.

Comments

comments