După incendiu, mai mulţi pompieri au ajutat Mănăstirea Râmeţ în timpul liber: “Trebuie să stingi şi focul rămas în sufletul oamenilor”

573 views

După incendiu, mai mulţi pompieri au ajutat Mănăstirea Râmeţ în timpul liber: “弋rebuie să stingi şi focul rămas în sufletul oamenilor”

„€Să nu consideri niciodată că ți-ai terminat treaba atunci când ai stins un incendiu. Întotdeauna trebuie să ai grijă să stingi și focul rămas în sufletul oamenilor, abia atunci poți spune că ți-ai făcut datoria până la capăt”・ a scris miercuri pe Facebook Ovidiu Costea, unul dintre pompierii care a participat la stingerea incendiului de la Râmeţ, apoi s-a întors în timpul liber să ajute obştea mănăstirii.

Pompierul de la ISU Alba Iulia nu a fost singur, ci a fost însoţit de alţi colegi care şi-au sacrificat o zi liberă şi au revenit la mănăstire pentru a le ajuta pe maicile de la Râmeţ.

Mănăstirea Râmeţ a fost afectată în data de 5 iulie de un incendiu care a distrus acoperişul uneia dintre clădirile anexe aşezământului monahal, însă prin intervenţia rapidă a pompierilor incendiul a fost stins şi nu au fost înregistrate victime.

Citeşte mai mult pe basilica.ro

Comments

comments