După ce un şofer a fost încătuşat şi bătut de doi agenţi de poliţie, preşedintele PMP Argeş îi cere demisia şefului Poliţiei Locale Piteşti

3,621 views

Cătălin Bulf: Poliţia Locală a devenit „celula teroristă a lui Ionică împotriva piteştenilor”.

Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş, s-a declarat indignat de cazul şoferului de maxi-taxi, încătuşat şi bătut de doi poliţişti de la Poliţia Locală Piteşti. Liderul PMP Argeş îi cere prefectului de Argeş, Cristian Soare, să îl sancţioneze pe primarul Piteştiului, Cornel Ionică, pentru comportamentul agenţilor de la Poliţia Locală.

Potrivit preşedintelui PMP Argeş, Poliţia Locală a devenit „celula teroristă a lui Ionică împotriva piteştenilor”. De asemenea, cazul şoferului bătut de agenţii locali din Piteşti l-au inspirat pe liderul PMP Argeş să facă pliante, pe care le va distrui în tot oraşul, în care cetăţenii pot scrie problemele pe care le au în cartierele unde locuiesc.

„Poliția Locală a devenit celula teroristă a lui Ionică împotriva piteștenilor. Îi cer prefectului de Argeş să îl sancţioneze pe primarul Ionică pentru comportamentul poliţiştilor locali din Piteşti. Cer demisia șefului Poliției Locale şi desfacerea contractului de muncă la cei doi polițiști care l-au bătut pe șoferul de maxi-taxi. Nicio lege nu îi dă dreptul unui poliţist să lovească un cetăţean. Cu atât mai mult cu cât aceşti poliţişti locali sunt plătiţi din bani piteştenilor. Nu trăim în Vestul Sălbatic, trăim într-o ţară membră a Uniunii Europene”, a declarat preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf.

Comments

comments