După ce a condus beat și fără permis, un tânăr din Argeș a lovit un autoturism

720 views

După ce a condus beat și fără permis, un tânăr din Argeș a lovit un autoturism. Duminică seară (11 noiembrie), poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albota, împreună cu jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş l-au depistat pe un tânăr de 19 ani, din comuna Oarja, bănuit de conducere fără drept şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un echipaj din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş a observat un autoturism avariat şi mai multe persoane în apropierea acestuia, asigurând locul faptei până la sosirea poliţiştilor. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că autoturismul în cauză fusese condus de către D.C.V., de 19 ani, din comuna Oarja, care nu deţine permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Tânărului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 şi 336 din Codul Penal.

Comments

comments