După nevastă, şi Boureanu a fost prins că umblă cu naşu’

PAPARAZZI După ce Cristian Boureanu şi-a prins prima soţie că umblă cu naşul de cununie, fostul ministru de Finanţe Sevastian Vlădescu, mai nou şi fostul preşedinte al PDL Argeş a fost prins că se întâlneşte, pe ascuns, cu naşu’… Cristian Boureanu, deputat pe colegiul Piteşti Sud – Bradu şi Oarja, a fost surprins de paparazzi de la „Ring”, în urmă cu o săptămână, la o şuetă cu fostul său naş de cununie, Sebastian Vlădescu, fostul ministru de Finanţe. Imaginile au fost cu atât mai şocante cu cât despre cei doi se ştia că sunt duşmani de moarte, după ce naşul Vlădescu i-a suflat lui Boureanu nevasta, pe fina Irina. Asta se întâmpla în 2004, iar Boureanu a aflat la întoarcerea dintr-o călătorie din America că soţia sa avea o aventură cu naşul, de care ştiau mai toţi, mai puţin el…
După acel incident deloc plăcut, deputatul argeşean şi-a refăcut repede viaţa sentimentală cu fotomodelul Valentina Pelinel, cei doi formând unul dintre cele mai frumoase şi invidiate cupluri, iar Boureanu pare să nu regrete ce i s-a întâmplat, ba, din contră, el chiar are şi o doză de respect pentru fostul său naş.
Într-o discuţie cu un prieten, Cristian Boureanu i-a spus acestuia că, dacă trebuie să mulţumească cuiva pentru ce i s-a întâmplat în ultimii ani, acesta este Sevastian Vlădescu şi primarii care l-au dat jos de la conducerea PDL Argeş. Primului, pentru că l-a ajutat să afle cine este, cu adevărat, fosta soţie, iar primarilor – pentru că, odată dat jos din fruntea filialei de la Argeş, a avut timp să facă politică la nivel central şi aşa a ajuns între primii 5 oameni din PDL, lucru care nu s-ar fi întâmplat dacă rămânea în continuare şeful democrat-liberalilor argeşeni.
Dincolo de hăţişurile amoroase, prietenia reînnodată între Boureanu şi Vlădescu poate avea şi un alt substrat. Unul politic, desigur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.