Duminica vitezomanilor. 12 conducători auto depistaţi de poliţişti conducând cu peste 180 km/h

855 views

Duminică, 26 martie, polițiștii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale au depistat 12 conducători auto care conduceau cu viteze de peste 180 km/h, pe autostrăzi.
Cei în cauză au fost sancționați contravențional, iar ca măsură complementară, le-au fost reţinute permisele de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Astfel, pe autostrada A1 București – Râmnicu-Vâlcea, la kilometrul 43, polițiștii au depistat un bărbat, de 22 de ani, din Galați, care conducea autoturismul cu viteza de 192 km/h.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Tot pe autostrada A1, pe tronsonul Râmnicu – Vâlcea – Deva, la kilometrul 305, polițiștii au depistat un bărbat, de 28 de ani, din Bulgaria, care conducea autoturismul cu viteza de 194 km/h, iar la kilometrul 303 au depistat un alt bărbat, de 36 de ani, din Bulgaria, care conducea autoturismul cu viteza de 212 km/h.

Cei doi au fost sancționați contravențional cu amendă de 2.900 de lei fiecare, iar permisele de conducere le-au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Pe autostrada A3 Turda-Borș, la kilometrul 40, polițiștii au depistat un bărbat, de 49 de ani, din Sibiu, care conducea autoturismul cu viteza de 199 km/h, iar la kilometrul 32 au depistat un cetățean maghiar, în vârstă de 30 de ani care conducea autoturismul cu viteza de 198 km/h.

De asemenea, pe aceeași autostradă, la kilometrul 32, polițiștii au depistat un bărbat, de 47 de ani, din Sibiu, care conducea cu viteza de 184 km/h și un alt bărbat, de 30 de ani, din Zalău, care conducea autotursimul cu viteza de 186 km/h.

Alți 3 bărbați au fost depistați de polițiști, pe autostrada A3 Turda-Borș, toți la kilometrul 45. Primul, un bărbat, de 48 de ani, din Oradea, a fost depistat conducând cu viteza de 194 km/h, al doilea, un bărbat, de 30 de ani, din București, cu viteza de 182 km/h, iar al treilea, de 26 de ani, din comuna Florești, județul Cluj, a fost depistat cu 197 km/h.

De asemenea, la kilometrul 45 al autostrăzii A3 Turda-Borș, polițiștii au depistat o femeie, de 25 de ani, din comuna Florești, județul Cluj, care conducea autoturismul cu viteza de 190 km/h.

Toți conducătorii auto au fost sancționați cu amendă de 1.305 lei, iar permisele de conducere le-au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Recordul zilei de ieri a fost stabilit de un bărbat, de 43 de ani, din Cluj Napoca, fiind depistat de polițiști la kilometrul 32 al autostrăzii A3 Turda-Borș, în timp ce conducea cu viteza de 214 km/h.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale continua să acţioneze pentru salvarea de vieţi şi siguranţa rutieră.

Comments

comments