Duminica aceasta, 10 Martie, ne distrăm la Bazinul Olimpic Pitești și înotăm cu Aquatonics

Clubul Sportiv Aquatonics, în colaborare cu Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești (SPEPMP) și Primăria Municipiului Pitești, organizează o competiție de înot cu premii surpriză, medalii și diplome, care se adresează celor mai mici și mai curajoși sportivi ai acestui club. Concursul se va desfășura in bazinul de 25 m, iar probele în care se vor întrece prichindeii născuți în anii 2013 și 2014 vor fi 25 metri picioare Crawl cu pluta si 25 metri picioare Spate.

Scopul acestei competitii este de a recunoaste si a recompensa efortul depus la antrenamente al micilor inotatori, oferindu-le in acelasi timp noi obiective de realizat in urmatoarele etape ale cursurilor de inot. De asemenea, prin această competitie, echipa Aquatonics dorește să atragă cât mai mulți copii în lumea sportului, sa descopere noi talente și sa inițieze în tainele înotului copii si adulti, indiferent de varsta.

Pentru a oferi cele mai bune si calitative cursuri de înot din oraș, Clubul Aquatonics (FB: Club Aquatonics) este format dintr-o echipă de profesioniști, foști înotători de performanță cu rezultate deosebite atât pe plan național cât și internațional.

Toți antrenorii clubului sunt absolvenți de Licență și/sau Masterat ai Facultății de Educație Fizică și Sport, pe ramura Natație, la care se mai adaugă diverse cursuri de specializări profesionale la Școala de Antrenori din București și cursurile de Pedagogie oferite de Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic Pitești.
Invitatul acestei ediții este ACS VLADBALL ACADEMY, club sportiv privat cu ambiții mari , care își desfășoară activitatea la înot si handbal, pe viitor avand ca obiectiv dezvoltarea unor noi secții de sport in cadrul clubului care sa satisfacă cerințele si nevoia de sport a cât mai multor copii.

Mulțumim sponsorilor: Alka, Office Megasolutions, Catali, Apa Kangen si Roweb, pentru sprijinul acordat in organizarea acestei competitii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.