Drept la replică! Gogu Davidescu nu este dorit în partidul lui Dacian Cioloş

0
102

În ultima vreme, în spaţiul public, a apărut informaţia despre fostul prefect de Argeş Gogu Davidescu că ar vrea să se înscrie în partidul fondat de Dacian Cioloş, Mişcarea România Împreună.

Fostul prefect ne-a declarat că nu a discutat cu nimeni de la România Împreună până acum, dar dacă ar fi să se înscrie în acest partid un singur om l-ar putea convinge: “Sunt simple zvonuri, nici nu ştiu dacă au pe cineva la Argeş. Dacă ar fi să merg spre acest partid, un singur om ar putea să mă convingă să mă înscriu – Dacian Cioloş în persoană. Vom vedea ce va fi, momentan stau departe de politică, am lucruri mai importante de făcut. Şi dacă tot vorbim de politică, vă spun sincer că locul meu era la PNL, dar niciodată cât este Miuţescu preşedinte”.

În urma publicării acestui articol, miercuri, 10, octombrie, pe www.universulargesean.ro, Mișcarea România Împreună (RO+) ne-a transmis un drept la replică:

Mișcarea România Împreună (RO+) a luat act de publicarea de către site-ul dumneavoastră a unui articol în care este menționată intenția domnului Gheorghe Davidescu, fost prefect al județului Argeș, de a deveni membru al RO+.

În temeiul dreptului la replică, dorim să vă facem cunoscut faptul că reprezentanții RO+ nu au avut nicio discuție în acest sens cu domnul Gheorghe Davidescu. Dimpotrivă, echipa de coordonare a RO+ Argeș va fi formată din persoane care s-au afirmat prin competență și implicare civică, iar nu prin activitate politică.

Mișcarea România Împreună (RO+) este construită pe baza principiului transparenței. Acesta este motivul pentru care vă invităm vineri, 10 octombrie 2018, începând cu ora 17.00, pe platoul din fața Magazinului Trivale pentru a cunoaște voluntarii RO+ și pentru a semna pentru inițiativa de reformă a legislației electorale „Oameni noi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here