Drama bebeluşilor încinge clasa politică! Preşedintele PAM, Mircea Andrei, îi cere demisia şefului de la CJ, Florin Tecău

712 views

Într-o scrisoare deschisă, postată pe contul său de Facebook, preşedintele Partidului pentru Argeş şi Muscel, Mircea Andrei, îi cere demisia preşedintelui CJ Argeş, Florin Tecău: TECAU, VINO IMEDIAT ACASA SAU TRIMITE-NE DEMISIA PE FAX!

“Nu gasesc cuvinte sa caracterizez atitudinea dumnevoastra, domnule Tecau! V-as spune „domnule presedinte”, dar functia asta implica responsabilitate, grija si autoritate, atribute care va lipsesc cu desavarsire, asa cum se demonstreaza inca o data in plus.

Cum este posibil, domnule Tecau?

Cand Argesul e in soc, cand parintii privesc cu groaza la ceea ce se intampla si asteapta raspunsuri de la autoritatile statului? Cand judetul nostru a devenit capul de afis al celor mai sumbre stiri nationale? Cand Spitalul de Pediatrie din subordinea Consiliului dumneavoastra Judetean este un potential focar de infectie pentru o tara intrega?

Cum este posibil, domnule Tecau, sa plecati la plimbare in Scotia?

Nu puteati delega un alt reprezentant al institutiei pentru o actiune de colaborare sau infratire? Aceasta era urgenta dumnevoastra? Aceasta era prioritatea Argesului in aceste momente? Nu v-a lasat sufletul, domnule Tecau, sa pierdeti (inca) o plimbare externa pe banii altora, nu ai dumneavoastra?

Asta trebuia sa faca azi presedintele Consiliului Judetean Arges? Va intreb!
Unde este grija dumnevoastra pentru judet si pentru toti oamenii care privesc ingroziti la ceea ce se intampla cu copiii nostri? Stiti ca au fost carati de urgenta cu salvarile, in capitala, dintr-un spital pe care il aveti in grija? Ei nu pleca cu avionul, domnule Tecau, ca dumneavoastra! Ei au nevoie de implicare urgenta, de raspunsuri, de comanda! Au nevoie de un judet condus de cineva, nu de un presedinte absent pe care il vad pe facebook, postand din Scotia!

Apropo, cine conduce domnule Tecau problema aceasta atat de grava la nivelul Consiliului Judetean? Cui sa se adreseze parintii disperati? Si pe ei ii conduce tot doamna Claudia Radu?

Cu ce ati crezut ca se mananca functia asta? Ce credeati ca face un presedinte de judet? Se plimba? Fuge? Nu isi asuma responsabilitatea? Arunca intotdeauna problemele catre altii? V-ati invatat sa procedati asa de fiecare data. De data asta insa, e grav, domnule Tecau… un copil a murit si altii se zbat pentru supravietuire!

Stiti ca Spitalul de Pediatrie e in grija insitutiei dumneavoastra, da? Ati aflat cumva, de pe facebook, ca argesenii vor sa iasa in strada impotriva mizeriei, indolentei, dezinteresului si saraciei din aceasta unitate de care raspundeti direct?

Va mai intreb o data, domnule Tecau: unde sunteti cand Argesul arde si ce le spuneti parintilor care au copilasii in dializa? Care este urgenta dumnevoastra in comparatie cu urgenta lor?

La DSP Arges, acolo unde nu sunt raspunsuri si luari de pozitie, asteptam inca si solicitam cu responsabilitate demisia conducerii! Si iti cer si tie, domnule Tecau: Vino imediat acasa sau trimite-ne demisia pe fax!”. Mircea Andrei

Comments

comments