„Dragobetele sărută fetele, la Pitești!”

„Dragobetele sărută fetele, la Pitești!” 
🦋Venirea primăverii aduce, în orașul nostru, nu doar flori și mărțișoare, ci și evenimente prilejuite de păstrarea tradițiilor românești. Dragobetele, sărbătoarea care celebrează primii fiori ai iubirii, este marcată, în Pitești, prin organizarea unui spectacol în aer liber, în data de 24 februarie, acesta având loc în zona centrală, în fața Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu”, începând cu ora 14:00.
Pe lângă momentele artistice cu tematică special gândită pentru această sărbătoare, oferite de către Centrul Cultural Pitești, de Filarmonica Pitești și de către Școala Populară de Arte și Meserii Pitești, municipalitatea a pregătit, pentru toți cei care doresc să își creeze noi amintiri frumoase alături de partener, și alte surprize ce vor fi, cu siguranță, apreciate de cuplurile piteștene.

Astfel, cei care și-au găsit jumătatea vor putea să imortalizeze momentele acelei zile prin fotografii în cadrul romantic creat de către leagănul și de arcada împodobite cu flori sau în fața panoului în formă de inimă, ce vor fi amplasate în zona amenajată pentru acest eveniment. De asemenea, vor avea posibilitatea să păstreze, ca amintire, diplomele realizate cu acest prilej: „Diplomă de apreciere”, pentru cei a căror dragoste este deja oficializată, precum și o diplomă ce atestă dorința de a încheia un astfel de angajament, „Căsătorie pentru o zi”.

Doamnele și domnișoarele prezente la eveniment vor primi flori și bucurii dulci de la reprezentanți ai administrației locale, alături de edilul municipiului, în semn de prețuire a fericirii de a iubi și de a fi iubit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.