Schimbare în managementul Spitalului Judeţean Argeş. Începând de luni, 8 februarie, funcţia de director medical este ocupată de dr. Adrian Stoiculescu, care a fost numit intermar în locul lui Dragoş Şerb.

Mandatul este valabil până la organizarea concursului de manager al Spitalului Judeţean, după care viitorul conducător va decide cu cine va face echipă. Data nu este însă cunoscută pentru că, legal, nu se poate organiza încă un astfel de concurs. Precedenta tentativă a Consiliului Judeţean Argeş de a pune în ordine la conducere printr-un concurs pe post legal organizat s-a soldat cu un eşec, unul dintre candidaţi intenând proces, ceea ce a blocat cu totul procesul.

Schimbarea directorului medical a fost determinată de faptul că mandatul dr. Şerb a expirat, iar acesta nu a mai fost interesat să continue pe funcţie. Ceilalţi doi directori ai spitalului, Rodica Beşliu –・director financiar-contabil şi Mariana Badiu – director de îngrijiri, rămân pe funcţii, mandatele lor fiind prelungite. Deocamdată, manager interimar al celui mai mare spital din Argeş este medicul chirurg Dan Olariu, care a preluat funcţia începând cu 1 octombrie 2015.

Odată cu numirea în funcţia de adjunct al Judeţeanului,  doctorul Stoiculescu a renunţat la cea de coordonator al blocului operator, în locul său urmând să fie desemnat alt medic. În vârstă de 56 de ani, Adrian Stoiculescu este absolvent al Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii Craiova şi e medic primar specialitatea urologie cu competenţe în ecografie. 

Comments

comments