Două femei din Pitești au furat bjuterii din aur de 50.000 de lei de la o casă de amanet

Pe 25 mai, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de abuz de încredere și înșelăciune.

Din cercetări, s-a stabilit că în intervalul 8-12 aprilie, două femei de 28 și 27 de ani, ambele din Pitești, și-ar fi însușit bijuterii din aur, de la o casă de amanet, în valoare de aproximativ 50.000 de lei, ca urmare a faptului că au solicitat și primit în mai multe rânduri bijuterii din aur, sub pretextul vizualizării sau cumpărării ulterioare.

Pentru administrarea de probatoriu și recuperarea prejudiciului, polițiștii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat o percheziție la locuința persoanelor în cauză, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe bijuterii și documente.

Cercetările continuă, pentru recuperarea întregului prejudiciu și luarea măsurilor legale care se impun. (foto ilustrativ)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here