Două case cuprinse de flăcări azi-noapte în Argeș. Animale surprinse de incendiu

Incendiu azi-noapte în comuna argeșeană Micești. Au fost afectate de flăcări două case și anexe gospodărești. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișurile celor două case, suprafață totală de aproximativ 150 mp, și anexe gospodărești cu suprafața totală de 200 mp. Au mai ars fân, lemne de foc și alte bunuri. Flăcările s-au propagat rapid, dar militarii au reușit să împiedice propagarea la celelalte proprietăți care se aflau în imediata apropiere. Ambele case erau locuite și în aceeași curte.

Un cal a fost evacuat, iar doi porci nu au mai putut fi salvați. Au fost trei persoane asistate medical de către un echipaj SMURD, două cu atac de panică și una care s-a rănit la picior. Toate cele trei nu au avut nevoie de transport la spital.

Autospeciale de intervenție au fost alimentate cu ajutorul unei autospeciale care aducea apă de la un hidrant din apropiere. La fața locului au acționat 8 echipaje cu 6 autospeciale de stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD.
Cauza probabilă este de natură electrică (efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor de electricitate).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here