Două autobuze cu navetiști la Dacia, în care erau peste 80 de persoane s-au ciocnit violent. ISU Argeş a declanșat planul roșu de intervenție

 

Azi dimineaţă, în jurul orei 6,00, pe strada Smeurei din Piteşti, în zona Bisericii Sfântul Ioan, două autobuze cu muncitori de la uzina Dacia s-au ciocnit grav. În cele două vehicule se aflau peste 80 de persoane. Mai multe persoane au fost rănite, iar unul dintre șoferi a rămas încarcerat.

ISU Argeş a declanșat planul roșu de intervenție, acţionând la locul accidentului cu mai multe echipaje SMURD și autospeciale de descarcerare şi maşina de multiple victime. Acestea au fost prijinite de 5 ambulanţe de la SAJ Argeş.

La Spitalul Județean de Urgență din Pitești au ajuns 16 persoane, cel mai grav rănit fiind şoferul din al doilea autobuz, care a are mai multe coste rupte şi traumatisme, inclusiv traumatism cranio-cerebral.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat că prima ipoteză este că accidentul s-ar fi produs din cauza nepăstrării distanţei de siguranţă între cele două autobuze. „Accidentul a avut loc pe o stradă care coboară. Autobuzul din spate l-ar fi lovit pe cel din faţă, iar cel lovit a acroşat un Logan parcat. Este vorba despre autobuze care fac curse regulate“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here