La această oră se știe cu siguranță că în clubul Colectiv au fost foarte mulţi argeşeni, însă nu se cunosc încă toate datele despre ei.

Cei mai mulţi, se pare, sunt din Pitești, iar restul din diverse localități ale județului, în special Curtea de Argeș și Câmpulung. Cei mai mulţi dintre ei sunt răniţi, unii destul de grav, iar două tinere sunt deja pe lista deceselor. 

Pentru o tânără din Poienarii de Muscel, Elena Diana Enache, născută în anul 1991, a fost confirmat decesul încă din acea seară. Diana era în club cu o prietenă şi amândouă se aflau la toaletă când a izbucnit incendiul şi nu au mai putut să iasă. Au murit amândouă intoxicate cu fum. Fata de 24 de ani era studentă, locuia într-o garsonieră în Bucureşti şi lucra în domeniul IT. Părinţii săi sunt oamenii de condiţie modest, tatăl – fost miner iar mama – casnică.

A 29-a victimă a tragediei de la Colectiv este piteşteanca Monica Tănăsoiu. Tânăra a pierdut şi ea lupta cu viaţa duminică dimineaţă, în urma arsurilor foarte grave. Tânăra era manager de publicitate la o firmă din Bucureşti şi făcea parte din comunitatea de rockeri, participând des la evenimentele organizate de diversele trupe din ţară. Vineri seara se afla împreună cu prietenul ei, Ionuţ Popescu, băiatul fostului director al ENET Focşani, Valter Popescu, şi cu un întreg grup de prieteni.

Oana Rotariu, nepoată a senatorului Şerban Valeca, preşedinte al PSD Argeş, se număra şi ea printre victimele tragediei care a avut loc în clubul bucureştean Colectiv. Ea este fiica Cristinei Rotariu, sora senatorului Valeca, manager la Lear Corporation. Potrivit unor informaţii neoficiale, fata în vârstă de 27 de ani ar avea arsuri de gradul IV, pe 70% din corp. Este în stare gravă, internată la Spitalul Pantelimon din București, cu arsuri de gradul IV pe 70% din suprafața corpului. Este în acest moment la Terapie Intensivă iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire.

În stare gravă s-ar afla și Marius Frătoaica, de 40 de ani, din Câmpulung Muscel. Tânărul originar din Muscel, zis „Gogu”, a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Bagdasar-Arseni”, fiind rănit în pârjol. În vârstă de 42 de ani, căsătorit, Marius edra recunoscut pentru pasiunea pentru muzica rock.
Printre răniţii din Argeş se mai numără, de asemenea, Cătălin Scânteie, chitaristul trupei rock Hatemoden, care se afla la concert împreună cu soția sa, Sanda Scânteie.

Comments

comments