Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri. În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai  structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 135 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 41.827 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 12 permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Conducea un autoturism fără permis de conducere

Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, l-au depistat, pe raza comunei Mușătești pe P.M.V.,  de 26 de ani, din comuna Corbeni, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere și prezentând la control un permis de conducere fals.
În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 335, art. 320 și art. 323 din Codul Penal.

Conduceau autovehicule sub influența băuturilor alcoolice

Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, l-au depistat pe drumul comunal Pământeni, din comuna Albeștii de Argeș, pe O.G., de 47 de ani, din comuna Albeștii de Argeș, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 din Codul Penal.

Polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, l-au depistat pe strada Cuza-Vodă, pe S.D., de 36 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș, l-au depistat pe  Z.G., de 46 de ani, din comuna Priboieni, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la Spitalul Sf. Spiridon Călinești, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 din Codul Penal.

Comments

comments