Infracţiuni constatate de poliţiştii rutieri! În data de 01 decembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung l-au depistat pe raza municipiului, pe Ş.A., de 21 de ani, din aceeaşi localitate, care conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a poseda permis de conducere. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 335 şi 336 din Codul Penal.

Poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş l-au depistat pe N.M., de 51 de ani, din municipiul Curtea de Argeş, care conducea un autoturism pe str. Negru Vodă, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 din Codul Penal.

În ziua de 01 decembrie, poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş l-au depistat pe P.D., de 24 de ani, din Curtea de Argeş, care a condus un autoturism pe str. Elena Cuza, din acelaşi municipiu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 din Codul Penal.

În ziua de 01 decembrie, poliţiştii Biroului Ordine Publică Curtea de Argeş au depistat-o pe M.C., de 33 de ani, din Curtea de Argeş, care a condus un autoturism pe Bd. Basarabilor, din localitate, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Femeia a fost condusă la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Tigveni au depistat-o pe C.I., de 37 de ani, din municipiul Bucureşti, care conducea un autoturism pe D.J. 678A, pe raza comunei Tigveni, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Femeia a fost condusă la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 din Codul.

În data de 2 decembrie, poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe D.F., de 46 de ani, din municipiul Bucureşti, care conducea un autoturism pe str. Exerciţiu, din municipiul Piteşti, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au depistat-o pe D.M., de 33 de ani, din comuna Bradu, care conducea un autoturism pe Calea Craiovei, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză s-a întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni l-au depistat pe P.G. de 34 de ani, din oraşul Mioveni, care conducea un autoturism pe bd. Dacia, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la Spitalul Sf. Spiridon Mioveni unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Comments

comments