Dosare penale pentru haine! Patroni de magazine din Pitești și Curtea de Argeș, prinși cu haine contrafăcute. Pe 24 octombrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeş au acționat pe zona de centru a municipiului Pitești şi pe raza municipiului Curtea de Argeş, pentru prevenirea și combaterea comercializării produselor contrafăcute. S-au făcut controale la 19 societăți comerciale cu obiect de activitate ,,comercializarea de articole vestimentare”.

În urma verificărilor efectuate au fost ridicate aproape 350 de articole vestimentare și de încălțăminte (treninguri, bluze, cămăşi, tricouri, pantaloni, încălţăminte sport), susceptibile a fi contrafăcute, purtând însemnele, desenele și modelele referitoare la mărci înregistrate.

”Ca urmare a neregulilor constatate au fost întocmite şapte dosare penale, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare. Totodată, în urma controalelor, au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 29.500 de lei, conform O.U.G. 28/1999 şi Legii 12/1990”, transmite Poliția Argeș.

Comments

comments