Conducea fără drept un autoturism! Pe 16 octombrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la intersecţia D.N. 65 cu D.J. 679 s-a produs un eveniment rutier fără victime.
Din cercetări, poliţiştii au stabilit că F.M.F., de 21 ani, din comuna Căzăneşti, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65, din direcţia Slatina către Piteşti, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depăşire şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar în faţa sa, în aceeaşi direcţie de mers, care efectua virajul la stânga către DJ679.
Din cercetări, poliţiştii au stabilit că primul autoturism nu avea poliţia de asigurare pentru răspundere civilă auto valabilă, iar conducătorul auto F.M.F. avea permisul de conducere anulat.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal. Totodată conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1750 de lei pentru neasigurare la efectuarea manevrei de depăşire care a avut ca rezultat producerea unui eveniment rutier şi conducerea unui vehicul având poliţa de asigurare auto expirată.

Comments

comments