Dosar penal pentru un piteștean care distribuia informații false în Focșani despre vaccinul anti-coronavirus. Polițiștii vrânceni au deschis un dosar penal pe numele unui piteștean în vârstă de 35 de ani, surprins în timp ce distribuia reviste cu informații false despre vaccinul anti-coronavirus, intitulate „Adevărul despre noul vaccin ARN Covid19” în Focșani, atât trecătorilor, cât și comercianților din zonă. Bărbatul în cauză nu are studii medicale.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani – Biroul Investigații Criminale s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de comunicarea de informații false, faptă prevăzută și pedepsită de art.  404 din Codul Penal.

Bărbatul a relatat polițiștilor că ar fi distribuit circa 30-40 de reviste până la momentul în care a fost legitimat precum și faptul că nu are studii medicale, revista conținând informații sintetizate de acesta din cărți sau de pe anumite pagini de internet, scriu jurnaliștii de la ziaruldevrancea.ro.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal.

Foto: Ziarul de Vrancea.

Comments

comments